joi , 5 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / SCHIMBARE DE ATITUDINE LA OPERATORUL DE APĂ

SCHIMBARE DE ATITUDINE LA OPERATORUL DE APĂ

Dacă până acum, despre Apa Service nu se cunoșteau prea multe detalii – vorbim, concret, despre activitatea societății – cu excepția unor anunțuri seci de întrerupere a apei potabile în diverse zone din oraș, de curând, a apărut o schimbare de optică în ceea ce privește comunicarea.

Astfel, conducerea operatorului de apă a decis ”revigorarea” paginii oficiale de facebook a societății, unde giurgiuvenii pot afla, în timp util, ce lucrări se execută și unde:

”Lucrări planificate sau neplanificate, avarii şi intervenţii în reţelele de apă sau canalizare, sprijin la nevoie pentru unitatea de Pompieri, niciun utilaj staţionat în curtea societăţii ci toate pe teren- cam aşa arată o zi plină pentru lucrătorii de la Apa Service Giurgiu.

Operatorul regional a finalizat recent reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe strada Salciei, lăsând drum liber utilajelor să asfalteze această stradă centrală.
Chiar astăzi Apa Service are planificată o intervenţie în Piaţa Centrală pentru schimbarea unor conducte şi racorduri, intervenţie care va necisita întreruperea, pentru scurt timp, a alimentării cu apă în zonă.
Urmează decolmatarea bazinului de stocare a apei pluviale din strada Berzei şi, desigur, intervenţiile zilnice la solicitările dispeceratului societăţii.
Revenim cu amănunte despre activitatea noastră, într-o rubrică pe care dorim să o permanentizăm: “O săptămână plină pentru APA SERVICE”- iar dvs., clienţilor noştri, o zi liniştită vă dorim şi apă sănătoasă la robinete!
Conducerea Apa Service S.A.”

 

Verifica si

TRADIȚIONALUL BÂLCI DE SFÂNTA MARIA REVINE LA GIURGIU. ÎN ALTĂ LOCAȚIE ȘI DUPĂ UN ALT PROGRAM, ÎNSĂ….

Dacă până acum, bâlciul tradițional organizat la Giurgiu cu ocazia zilei ”Sfintei Maria” se desfășura …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.