miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / O NOUĂ ”SERIE” DE DEȘEURI TRANSPORTATE ILEGAL, ÎNTOARSĂ DIN DRUM LA VAMA GIURGIU

O NOUĂ ”SERIE” DE DEȘEURI TRANSPORTATE ILEGAL, ÎNTOARSĂ DIN DRUM LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unui control specific efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 10.100 kilograme deșeuri din plastic, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente complete de transfer, conform prevederile legale în vigoare.

 

În noaptea de 18.06.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier care era condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani. Acesta transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din plastic.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, lucrătorii noștri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că deșeurile, în cantitate totală de 10.100 kilograme, au fost încărcate din Bulgaria pentru o societate comercială din județul Bistrița Năsăud, iar documentația de transfer prezentată de către șofer era incompletă.

În acest context, autoritățile de control nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru acest mijloc de transport, în cauză deșeurile au fost returnate societății expeditoare.

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.