miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MIGRANȚI ILEGALI, REȚINUȚI ÎN VAMA GIURGIU

MIGRANȚI ILEGALI, REȚINUȚI ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au depistat trei cetățeni din Eritreea și alți doi din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea efectuarii controlului de frontieră. Aceștia se aflau ascunși în compartimentele marfă ale unor ansambluri rutiere.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean turc, în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul  transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, piese auto din Turcia pentru o societate din România.

În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii au constatat faptul că șnurul asigurator al semiremorcii era secționat și relipit.

Colegii noștri au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autocamionului, ocazie cu care au constatat faptul că, printre marfa transportată, se aflau ascunși doi bărbați și o femeie, cetăţeni străini.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că cei trei sunt din Eritreea și au vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, cu ajutorul unei persoane necunoscute, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Străinii  intenționau să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei migranților depistați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia, șoferii și mijloacele de transport au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.