miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / LA 87 DE ANI, S-A ARUNCAT PE GEAMUL SPITALULUI, DE LA ETAJUL TREI!

LA 87 DE ANI, S-A ARUNCAT PE GEAMUL SPITALULUI, DE LA ETAJUL TREI!

Un bărbat în vârstă de 87 de ani internat la Secţia boli interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu s-a aruncat marţi de la o fereastră;  după ce medicii au încercat să îl resusciteze, au declarat decesul acestuia, poliţiştii efectuând cercetări pentru moarte suspectă.

„Un bărbat în vârstă de 87 de ani care era internat de câteva zile la Secţia de interne, situată la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, s-a folosit de un scaun şi a urcat pe acesta, a forţat un geam oscilobatant şi s-a aruncat în gol”, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Dragoş Chivu.

Echipajele medicale au efectuat câteva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar leziunile au fost incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul bărbatului.

„Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, era din municipiul Giurgiu, era internat din data de 11 iunie, dar nu avea boli psihice şi nici nu a dat semne de depresie”, a declarat pentru AGERPRES purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru moarte suspectă.

www.agerpres.ro

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.