miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / GATA ȘI CU PROBA DE MATEMATICĂ! URMEAZĂ EMOȚIILE, ÎN AȘTEPTAREA REZULTATELOR EVALUĂRII NAȚIONALE

GATA ȘI CU PROBA DE MATEMATICĂ! URMEAZĂ EMOȚIILE, ÎN AȘTEPTAREA REZULTATELOR EVALUĂRII NAȚIONALE

Peste patru procente din numărul elevilor din judeţul Giurgiu înscrişi la proba scrisă de Matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională au absentat, iar niciun candidat nu a fost eliminat pentru copiat.

„Din cei 1.622 de candidaţi înscrişi la la proba scrisă de Matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a, au fost prezenţi în sălile de examen 1.552 absolvenţi şi 70 de elevi au absentat. Nu au existat solicitări pentru subiecte de rezervă şi nu au fost candidaţi eliminaţi din examen”, a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Absolvenţii clasei a VIII-a din judeţul Giurgiu înscrişi la Evaluarea Naţională au susţinut probele scrise în 63 de centre de examen organizate la şcolile din judeţ.

La prima probă a examenului de Evaluare Naţională, cea la Limba şi literatura română, s-au înscris în judeţul Giurgiu un număr de 1.622 de candidaţi şi au fost prezenţi 1.544 dintre aceştia.

Afişarea rezultatelor înaintea contestaţiilor va avea loc în data de 29 iunie, iar depunerea contestaţiilor se poate face în perioada 29-30 iunie, urmând ca soluţionarea acestora să fie făcută între 30 iunie şi 4 iulie.

www.agerpres.ro

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.