miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / O NOUĂ TRANȘĂ DE DEȘEURI OPRITĂ ÎN VAMA GIURGIU

O NOUĂ TRANȘĂ DE DEȘEURI OPRITĂ ÎN VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, nu au permis intrarea în România unui ansamblu rutier încărcat cu 17.120 kilograme deşeuri din plastic, deoarece şoferul nu deţinea documente de transfer, conform prevederilor legale în vigoare.

În data de 12.07.2021,poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul  specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar, în  vârstă de 58 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din plastic.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu de pe raza judeţului Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că deşeurile, în cantitate de 17.120kilograme, au fost încărcate  din Grecia pentru o firmă de pe teritoriul României, iar documentaţia de transfer prezentată de către şofer, nu era conformă prevederilor Regulamentului CE nr. 1013/2006.

În acest context, autorităţile de control nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru mijlocul de transport sus-menţionat.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subcomisar de poliție

Butoi Iuliana

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.