miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / RAZII ALE POLIŢIEI TRANSPORTURI ÎN ZONA NAVIGABILĂ. CE AU GĂSIT OAMENII LEGII?

RAZII ALE POLIŢIEI TRANSPORTURI ÎN ZONA NAVIGABILĂ. CE AU GĂSIT OAMENII LEGII?

În perioada 10 – 11 iulie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al polițiștilor Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru prevenirea și combaterea infracționalității specifice domeniului transporturilor și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență a Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu, în zona navigabilă și în cea terestră din proximitate.

Polițiștii au acționat pentru verificarea legalității activităților privind transportul naval, de agrement și comercial, activitatea de pescuit, munca la societăți comerciale, fiscalitatea și traficul rutier conex zonei navigabile.

Astfel, au fost verificate 21 de ambarcațiuni de agrement și 12 societăți comerciale, 7 reprezentanți fiind invitați la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii au legitimat 102 persoane și au controlat 46 de autovehicule, efectuând patrule pe 8 nave, pe 70 de kilometri fluviali, 13 patrulări auto și 6 filtre rutiere.

În urma acestor activități, au fost constatate 14 infracțiuni în flagrant delict, dintre care 5 la Legea 241/2005, privind combaterea evaziunii fiscale, una la Legea 191/2003, privind deținerea unui ponton plutitor neînmatriculat, 2 la O.U.G. 23/2008, privind fapte de braconaj, 2 la Legea 55/1991, privind autorizațiile de construcție și 4 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 5.925 de lei și au fost indisponibilizate 2 mopede și o setcă monofilament, de 20 de metri.

Au mai fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

IGPR

 

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.