miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va judeca solicitarea sa de eliberare condiționată.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va judeca solicitarea sa de eliberare condiționată.

Cererea de eliberare condiționată a liderului PSD a fost strămutată la instanța din Giurgiu. Aceasta după ce Liviu Dragnea a reclamat faptul că judecătorii Tribunalului București nu pot fi obiectivi în dosarele sale, deoarece s-au opus adoptării legilor justiției, în guvernarea PSD.

Decizia de joi, a magistraţilor de la Tribunalul Giurgiu, va fi una definitivă și pusă în executare.

 În acest context, miercuri, 14 iulie, la Tribunalul București, se va judeca solicitarea lui Liviu Dragnea pentru ridicarea sechestrului pe avere. Măsura a fost luată de procurori în dosarul în care fostul lider al PSD este judecat pentru banii cheltuiţi cu o ocazia vizitei din Statele Unite.

Şedinţa de judecată de miercuri se desfăşoară înaintea celei de joi de la Tribunalul Giurgiu, acolo unde Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată.

www.evz.ro

Verifica si

CUM VOR VOTA LIBERALII GIURGIUVENI LA CONGRESUL DIN 25 SEPTEMBRIE?

Filiala Giurgiu este printre puținele din țară care încă nu și-au exprimat public susținerea pentru …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.