miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ACCIDENT GRAV LA UZUNU: O VICTIMĂ ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR, ALTE PATRU- RĂNITE

ACCIDENT GRAV LA UZUNU: O VICTIMĂ ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR, ALTE PATRU- RĂNITE

UPDATE: O femeie, în vârstă de 21 de ani, va fi transportată la spital cu elicopterul SMURD.

În eveniment au mai fost implicați un bărbat 23 de ani, o femeie 29 de ani, un bărbat de 19 ani și încă un bărbat aflat în stop cardio-respirator, ale cărui date nu se cunosc momentan.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21,  pompierii giurgiuveni au intervenit la un accident rutier produs pe DN5, in apropierea localității Uzunu, zona Hanul Fermierului.

La fața locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa și spuma dotată cu modul de descarcerare din cadrul Punctului de lucru Calugareni, o descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu, 2 ambulanțe tip B și una tip C, din cadrul SAJ Giurgiu, precum și elicopterul SMURD.

După sosirea la locul solicitării s-a constatat că în accident era implicat un singur autoturism, aflat in afara părții carosabile in care se aflau 5 persoane. 2 dintre acestea erau incarcerate la sosirea echipajelor noastre, 3 fiind în afara autoturismului.

Dintre cele două victime incarcerate, din păcate, una se află în stop cardio- respirator, echipajele medicale efectuand in aceste momente manevrele de resuscitare cardio-pulmonara. Cealaltă victima nu prezintă traumatisme severe, iar dintre celelalte 3 victime, una prezintă o fractura de membru inferior, celelalte două fiind constiente și cooperante, însă fără traumatisme vizibile.

Din primele informații, în accident sunt implicate două femei și trei bărbați; nu se cunosc, deocamdată, alte detalii despre victime.

Traficul este blocat pe DN 5 pe sensul de mers către Bucuresti.

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.