luni , 8 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CAROLINA SAS – UN CAPITOL DE ISTORIE VIE ÎN GIURGIU

CAROLINA SAS – UN CAPITOL DE ISTORIE VIE ÎN GIURGIU

Pe doamna Carolina Sas am găsit-o astăzi înconjurată de familie, vecini și prieteni, care au felicitat-o cu ocazia împlinirii onorabilei vârste de 100 de ani.
Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de municipalitatea din Giurgiu, primarul Adrian Anghelescu și administratorul public Ionel Muscalu mergând să o felicite și să-i acorde diploma de Cetățean Centenar al municipiului Giurgiu.
Un exemplu pentru toți tinerii, doamna Carolina Sas reprezintă pentru giurgiuveni un capitol de istorie vie și deși pare greu de crezut pentru că duce pe umeri greutatea unui secol de viață, doamna Sas povestește cu ușurință întâmplări petrecute cu foarte mulți ani în urmă.
A văzut lumina zilei pe 19 iulie 1921, într-o localitate din județul Alba, iar în Giurgiu s-a stabilit în anul 1940, unde și-a întemeiat familia și a rămas până în prezent. De 50 de ani este văduvă și din păcate, cei doi copii ai săi au decedat, doamna Sas fiind îngrijită de o nepoată.
La mulți ani cu sănătate, senini și frumoși, doamna Sas!
Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă dăruiască numai clipe fericite!
Primăria municipiului Giurgiu

Verifica si

ESTE AUGUST, REVINE BÂLCIUL… ȘI NU NUMAI! CINCI ZILE DE CONCERTE PENTRU GIURGIUVENI

Tradiționalul bâlci ocazionat de sărbătoarea Sfintei Maria revine la Giurgiu, în perioada 11-15 august, în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.