luni , 8 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CAPTURĂ ”PARFUMATĂ”, ÎN VALOARE DE PESTE 350.000 DE LEI, ÎN VAMA GIURGIU

CAPTURĂ ”PARFUMATĂ”, ÎN VALOARE DE PESTE 350.000 DE LEI, ÎN VAMA GIURGIU

Peste 1.500 de parfumuri în valoare de aproximativ 352.000 de lei au fost depistate miercuri de poliţiştii de frontieră din Giurgiu disimulate în colete ambalate într-un material de culoare neagră, în cala unui autocar ce transporta turişti din Turcia către România.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalităţile de intrare în ţară pentru şoferul şi pasagerii aflaţi într-un autocar care transporta persoane pe ruta Turcia – România. În urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala autocarului mai multe colete ambalate în material de culoare neagră. Acestea conţineau peste 1.500 de parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale titularilor de mărci”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ITPF Giurgiu.

La cercetări a rezultat faptul că bunurile aparţineau unui bărbat din Turcia, în vârstă de 43 de ani, pasager al autocarului.

Parfumurile, în valoare de 352.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

IPTF Giurgiu

Verifica si

CANICULA REVINE. PATRU ZILE DE COD GALBEN LA GIURGIU

De astăzi până duminică temperaturile vor ajunge până la valori de 37 de grade Celsius, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.