luni , 8 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MIGRANT IRANIAN SALVAT DE LA ÎNEC DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ, LA GIURGIU

MIGRANT IRANIAN SALVAT DE LA ÎNEC DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ, LA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au salvat din apele  fluviul Dunărea un cetăţean iranian care se afla în pericol de înec. Acesta intenţiona să intre ilegal în România înot, cu ajutorul unui colac.

În data de 20.07.2021, în jurul orelor 14.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost anunţaţi de Căpitănia Port Giurgiu despre faptul că la km. 498 al fluviului Dunărea, la aproximativ 150 metri în larg, se află o persoană care strigă după ajutor.

Imediat, o ambarcaţiune din dotarea Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a intervenit pentru salvarea persoanei în cauză, respectiv un bărbat care se afla în pericol de înec.

Poliţiştii de frontieră l-au scos din apele Dunării şi l-au adus în siguranţă la mal. În acelaşi timp, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, prin care s-a solicitat o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri de specialitate persoanei salvate,aceasta aflându-se în afara oricărui pericol.

În urma cercetărilor, s-a constatat că persoana salvată este cetăţean iranian, are 33 de ani şi a declarat că intenţiona să treacă fraudulos frontiera din Bulgaria în România. Bărbatul a încercat să traverseze Dunărea cu ajutorul unui colac, pe direcţia localităţii Ruse.

A fost informatăPoliţia de Frontieră Bulgară despre eveniment, cetăţeanul iranian fiind preluatde către autorităţile statului vecinîn baza Acordului de readmisie dintre cele două ţăriîn vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subcomisar de poliție

BUTOI IULIANA

Verifica si

CANICULA REVINE. PATRU ZILE DE COD GALBEN LA GIURGIU

De astăzi până duminică temperaturile vor ajunge până la valori de 37 de grade Celsius, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.