marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎMBRĂCĂMINTE ”DE MARCĂ” CONFISCATĂ DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

ÎMBRĂCĂMINTE ”DE MARCĂ” CONFISCATĂ DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu – I.T.P.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar,  peste 2.700 de  articole de îmbrăcăminte, care erau inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 21.07.2021, orele 08.00, polițiști de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalităţile de intrare în ţară asupra unui autocar, care efectua curse de transport persoane pe ruta Turcia – România.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transpirt, echipa de control a descoperit în cala autocarului, cantitatea de 2.718  articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, un cetăţean turc, în vârstă de 68, pasager al autocarului, a declarat faptul că a primit o sumă de bani de la un şofer de camion, într-o parcare din Ruse, pentru a transporta bunurile în cauză în municipiul Bucureşti.

Articolele vestimentare, în valoare de aproximativ 215.550 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale în cauză.

În prezent, cetăţeanul turc este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subcomisar de poliție

BUTOI IULIANA

Verifica si

PE JOS, SPRE ”LIBERTATE”… POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ DIN GIURGIU I-AU ÎNTRERUPT CĂLĂTORIA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.