miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / INCENDIU LA BÂCU: ARD DOUĂ SOLARII ÎN CARE SUNT DEPOZITAȚI BALOȚI DE PAIE

INCENDIU LA BÂCU: ARD DOUĂ SOLARII ÎN CARE SUNT DEPOZITAȚI BALOȚI DE PAIE

UPDATE: Proprietarii au pus la dispoziție un utilaj cu ajutorul căruia au fost scoase furajele din interiorul halelor, astfel încât să se poată interveni mai ușor.

Au ars două spații de depozitare, pe o suprafață de circa 150 mp și aproximativ 1.500 de baloți de furaje.

Datorită intervenției prompte, au fost salvate un depozit de cereale (25 de tone), o hală folosită ca manej pentru cai (200 mp), aproximativ 4 tone de sulfat de amoniu și utilaje agricole.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Joi, în jurul orei 14.30, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în două hale tip solar, în care sunt depozitate furaje, la ieșirea din localitatea Bâcu, spre Săbăreni.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD.

De asemenea, în sprijin se deplasează și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU București-Ilfov, ținând cont de cantitatea mare de furaje depozitate (baloți de paie).

Incendiul a fost localizat și nu există posibilitatea de propagare. Acesta se manifesta violent, cu degajare mare de fum. Se acționează pentru stingere – anunță reprezentanții ISU.

 

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.