marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PNL GIURGIU ARE UN NOU SECRETAR GENERAL: PRIMARUL COMUNEI OINACU, FABIAN ȚÎRCĂ

PNL GIURGIU ARE UN NOU SECRETAR GENERAL: PRIMARUL COMUNEI OINACU, FABIAN ȚÎRCĂ

În prima ședință a noului Birou Politic Județean, ales la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea PNL Giurgiu a luat o decizie importantă: alegerea unui nou secretar general al filialei, în persoana primarului comunei Oinacu, Fabian Țîrcă.

La scurt timp după ședința de joi, președintele Dan Motreanu nota, pe pagina sa oficială:

”Partidul Național Liberal filiala Giurgiu are un nou secretar general.

În ședința de astăzi a Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, la propunerea mea, a fost ales un nou secretar general, în persoana lui Fabian Țîrcă, primarul comunei Oinacu.
Fabian este un primar din generația tinerilor liberali de perspectivă, care și-a asumat candidatura din partea #PNL pentru primăria comunei Oinacu și a câștigat bătălia detașat.
Abilitățile sale profesionale au fost demonstrate de rezultatele de excepție pe care le-a avut în funcțiile pe care le-a deținut.
Aflat la primul mandat, deși a găsit o situație extrem de grea la primărie, Fabian Țîrcă în numai opt luni de când ocupă fotoliul de edil, a demonstrat că vrea și poate să facă administrație performantă.
Mult succes, Fabian, în această nouă poziție în cadrul #PNL Giurgiu! Sunt convins că și de acestă dată vei transforma această provocare, într-o nouă reușită!”
La rândul său, noul secretar general al PNL Giurgiu declară:

”Astăzi am fost propus și ales, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, în funcția de secretar general.

Este o nouă provocare pentru următorii patru ani, dar, totodată, este și extrem de onorabil pentru mine. Această nouă funcție, una dintre cele mai importante din partid, mă obligă în continuare, și sper să nu înșel așteptările tuturor colegilor care astăzi mi-au dat votul lor de încredere.
Îi mulțumesc domnului președinte al filialei județene, domnul Dan Motreanu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o odată cu această propunere și susținere pentru funcția de secretar general al organizației județene, și îl asigur de faptul că mă voi dedica în totalitate noii provocări primite.”
Mult succes!

Verifica si

SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.