marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PLĂȚILE ELECTRONICE, TOT MAI ACCESATE DE GIURGIUVENI…

PLĂȚILE ELECTRONICE, TOT MAI ACCESATE DE GIURGIUVENI…

Potrivit unei recente statistici realizată de  DITL Giurgiu, folosind  date ale platformei www.ghiseul.ro, plățile electronice ale dărilor căte bugetul local au cunoscut o creștere spectaculoasă anul acesta.

Urmărind prima jumătate a ultimilor 3 ani, numărul giurgiuvenilor care au apelat la plata taxelor și a impozitelor on-line s-a triplat în ultimii 2 ani, de la aproape 900 de giurgiuveni cât se încumetau să plătească on-line taxe și impozite către bugetul local în 2019, la circa 2500 în 2021.

Și în privința sumelor plătite se înregistrează o creștere semnificativă, sumele încasate on-line practic triplându-se, de la 228.916,47 lei în 2019, la 731.052,31 lei în 2021, pe același interval de timp, mai exact pe primele 6 luni ale anului.

”E o creștere frumoasă dar mai e mult până departe, dacă ne gândim că noi încasăm anual circa 30 – 35 milioane lei, iar anul acesta probabil că vom atinge primul milion de lei încasat on-line. Este dacă vreți și rezultatul campaniei ”ACUM DE LA DISTANȚĂ” pe care am pus-o în practică încă de la începutul pandemiei, dorindu-ne ca această instituție să poată oferi orice fel de serviciu sau activitate care stă în obiectul ei activitate, exclusiv on-line, de la distanță, fără să fie necesară deplasarea cetățenilor la ghișeele noastre!” – a precizat Laurențiu Țintea, directorul DITL Giurgiu.

Verifica si

TURNEUL DE TENIS ”CUPA MY WISHES”, SUSȚINUT FINANCIAR ÎN ÎNTREGIME DE CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI CÂȚIVA SPONSORI

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.