marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PODUL PRIETENIEI SE VA ÎNCHIDE, DIN NOU, PENTRU REPARAȚII. DEVINE FERIBOTUL ALTERNATIVA PENTRU TRECEREA ÎN BULGARIA?

PODUL PRIETENIEI SE VA ÎNCHIDE, DIN NOU, PENTRU REPARAȚII. DEVINE FERIBOTUL ALTERNATIVA PENTRU TRECEREA ÎN BULGARIA?

Având în vedere gradul avansat de degradare a unor panouri de rulare de pe partea bulgară a Podului Giurgiu-Ruse (Prieteniei), se preconizează demararea reparațiilor până la sfârșitul anului 2021, fapt ce va complica semnificativ gestionarea traficului intens la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse.

În acest context, identificarea unei soluții alternative este vitală.

Consiliul Județean Giurgiu a acordat o importanță majoră identificării acestei soluții alternative, respectiv redeschiderea conexiunii de feribot pe ruta Giurgiu – Ruse.

Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian Anculescu, este direct implicat în acest demers transfrontalier de importanță majoră.

În urma întâlnirilor cu reprezentanții Administrației Regiunii Ruse și ținând cont de prevederile acordului de cooperare dintre Județul Giurgiu și Regiunea Ruse, instituția noastră se va implica activ în demararea și repunerea în circuitul de transport a Punctului de trecere a frontierei feribot Giurgiu-Ruse – anunță reprezentanții CJ Giurgiu, pe pagina oficială a instituției.

 

Verifica si

TURNEUL DE TENIS ”CUPA MY WISHES”, SUSȚINUT FINANCIAR ÎN ÎNTREGIME DE CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI CÂȚIVA SPONSORI

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.