miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / UN SINGUR 10 LA TITULARIZARE, ÎN JUDEȚ. RATA DE PROMOVABILITATE, MAI SCĂZUTĂ CA ANUL TRECUT

UN SINGUR 10 LA TITULARIZARE, ÎN JUDEȚ. RATA DE PROMOVABILITATE, MAI SCĂZUTĂ CA ANUL TRECUT

Aproape o treime dintre participanţii la concursul de titularizare din judeţul Giurgiu au obţinut note peste 7, respectiv 32,87%, în scădere faţă de sesiunea din 2020.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Giurgiu, un singur candidat a luat nota 10 la concursul din acest an.

„Rata notelor peste 7 obţinute de cadrele didactice din judeţul Giurgiu care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2021, înainte de înregistrarea contestaţiilor, este de 32,87%, în scădere faţă de sesiunea 2020, când procentajul celor cu note peste 7 a fost de 47,13%”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt a ISJ Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Practic, 71 de candidaţi au obţinut note cuprinse între 7 şi 9,99 iar un candidat a obţinut nota 10.

A crescut, în schimb, procentajul notelor între 5 şi 7, de la 32,59 % anul trecut, la 36,98% în acest an, adică 81 din cei 218 participanţi la proba scrisă.

La concursul de titularizare din acest an s-au înscris 304 candidaţi, dintre care 33 s-au retras înainte de examen şi 53 au absentat.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Giurgiu sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 28 iulie, până la ora 12,00.

Contestaţiile pot fi transmise şi prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi afişate în data de 3 august, la sediul ISJ Giurgiu şi pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, respectiv titularizare, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, respectiv suplinire, minimum nota 5.

Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 4 – 5 august.

În judeţul Giurgiu sunt disponibile 48 posturi didactice pentru angajare pe perioadă nedeterminată, 228 catedre complete pentru angajare pe perioadă determinată, 1.049 posturi incomplete pentru angajare pe perioadă determinată, 45 de catedre rezervate şi 80 posturi propuse pentru continuitate.

www.agerpres.ro

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.