marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PRIMĂRIA GIURGIU: DIN 3 AUGUST ÎNCEPE DISTRIBUIREA AJUTOARELOR U.E.

PRIMĂRIA GIURGIU: DIN 3 AUGUST ÎNCEPE DISTRIBUIREA AJUTOARELOR U.E.

Marți, 3 august 2021, la Giurgiu începe o nouă etapă de distribuire a pachetelor alimentare și de igienă din partea Uniunii Europene pentru persoanele defavorizate  – anunță reprezentanții Primăriei, pe pagina oficială a instituției.

 

Pachetele vor fi acordate prin intermediul Direcției de Asistență Socială Giurgiu, în centrul organizat la Piața de Pește de pe strada Aleea Plantelor, în intervalul orar 08:00-14:00.

 

Distribuirea va fi realizată astfel:

 

– În perioada 3-10 august 2021 pentru persoanele beneficiare ale venitului minim garantat și ale alocațiilor de susținere a familiei.

 

După 10 august pentru persoanele cu handicap grav și accentuat, precum și pentru cetățenii care nu realizează niciun venit.

 

Pachetul alimentar conţine cinci kg făină albă de grâu, patru kg mălai, două pachete paste făinoase, patru litri ulei, două kg zahăr, patru kg orez, cinci conserve carne de vită, trei conserve carne de porc, cinci cutii pate de ficat, două borcane compot şi două borcane gem de fructe.

 

Pachetul de igienă conţine cinci periuţe de dinți şi patru tuburi pastă de dinţi, un şampon pentru copii, unul pentru adulţi, un săpun lichid, detergent pentru rufe albe și unul pentru rufe colorate.

 

Fiecare beneficiar se va legitima prin intermediul cărții de identitate și va primi o cutie cu produse alimentare şi una cu produse de igienă

 

Verifica si

TURNEUL DE TENIS ”CUPA MY WISHES”, SUSȚINUT FINANCIAR ÎN ÎNTREGIME DE CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI CÂȚIVA SPONSORI

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.