marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT CONTRAFĂCUTĂ, ÎN VALOARE DE 50.000 DE LEI, CONFISCATĂ ÎN VAMA GIURGIU

ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT CONTRAFĂCUTĂ, ÎN VALOARE DE 50.000 DE LEI, CONFISCATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, mai multe colete care conțineau articole de încălțăminte sport, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În ziua de 28.07.2021, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

Astfel, au fost descoperite în cala autocarului, printre bagajele pasagerilor, mai multe colete ambalate în material de culoare neagră. Acestea conţineau 141 de articole de încălțăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii au stabilit faptul că bunurile sus-menționate aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 28 de ani, pasager al autocarului.

Produsele, în valoare de aproximativ 50.000lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale în cauză.

Persoana în cauză este cercetată de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Verifica si

DEȘEURI DIN BULGARIA, OPRITE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu alături de comisari din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.