marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PE JOS, SPRE ”LIBERTATE”… POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ DIN GIURGIU I-AU ÎNTRERUPT CĂLĂTORIA

PE JOS, SPRE ”LIBERTATE”… POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ DIN GIURGIU I-AU ÎNTRERUPT CĂLĂTORIA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean bulgar care a încercat să intre ilegal în țară, deplasându-se pe jos dinspre Bulgaria spre România.

În ziua de 29.07.2021, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, polițiștii de frontieră aflați în zona de supraveghere a perimetrului punctului de trecere au observat un bărbat care se deplasa pe jos dinspre Bulgaria spre România.

Procedând la interceptarea acestuia, cetățeanul respectiv a traversat rambleul căii ferate, coborând în alergare spre zona de vegetație.

A fost declanșată o acțiune specifică, în urma căreia bărbatul a fost depistat ascuns, în zona de vegetație și condus ulterior, de către colegii noștri, la sediul P.T.F. Giurgiu.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză, în vârstă de 51 de ani, este din Bulgaria și a declarat că a încercat să se sustragă controlului la frontieră, deoarece deținea o carte de identitate deteriorată. Acesta intenționa să ajungă în Olanda.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei acestuia, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoana în cauză  a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Verifica si

DEȘEURI DIN BULGARIA, OPRITE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu alături de comisari din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.