miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / CUM VOR VOTA LIBERALII GIURGIUVENI LA CONGRESUL DIN 25 SEPTEMBRIE?

CUM VOR VOTA LIBERALII GIURGIUVENI LA CONGRESUL DIN 25 SEPTEMBRIE?

Filiala Giurgiu este printre puținele din țară care încă nu și-au exprimat public susținerea pentru unul sau altul din candidații la apropiatul congres PNL din 25 septembrie.

Vineri, la Giurgiu a venit președintele Ludovic Orban, care și-a prezentat moțiunea cu care candidează la congres.

Întrebat cum apreciază ”balanța” voturilor, Ludovic Orban a declarat că nu contabilizează filiale sau președinții de filiale, ci delegații: ”Eu interacționez întotdeauna cu oamenii și cred că fiecare membru PNL care are onoarea de a participa, ca delegat, la congresul partidului, trebuie să judece cu mintea și inima și să ia cea mai bună decizie”.

La rândul său, președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a declarat că săptămâna viitoare se va întruni Comitetul Director Județean și se vor vota cele două moțiuni (Orban și Cîțu).

”Asta nu înseamnă, însă, că delegații de la Giurgiu trebuie să voteze la congres moțiunea ce întrunit cel mai mare număr de voturi în CDJ; las la latitudinea și opțiunea fiecărui delegat al PNL Giurgiu de a alege cum îi dictează conștiința și cum înțelege el că trebuie să fie condus, de-acum încolo, Partidul Național Liberal”.

Verifica si

AMBELE MOȚIUNI PENTRU CONGRESUL PNL, VOTATE ÎN UNANIMITATE LA PNL GIURGIU

Anunțul este făcut pe pagina oficială a PNL Giurgiu: ”Conducerea județeană a PNL Giurgiu a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.