vineri , 17 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PRIMUL WEEK-END ÎN CARE FUNCȚIONEAZĂ PIAȚA VOLANTĂ DE LA DIRECȚIA AGRICOLĂ

PRIMUL WEEK-END ÎN CARE FUNCȚIONEAZĂ PIAȚA VOLANTĂ DE LA DIRECȚIA AGRICOLĂ

În această dimineață s-a deschis piața volantă din curtea Direcției Agricole cu fructe si legume de sezon, miere si produse apicole, fructe de aronia, suc natural de mere, conserve si multe alte produse aparținând producătorilor giurgiuveni – anunță reprezentanții Primăriei Giurgiu.
„Piata volanta se doreşte a fi un semnal în vederea încurajării şi consumului de produse locale. Astfel, giurgiuvenii vor fi rasfatati cu legume si fructe proaspete, direct de la producatori. Ne dorim sa permanentizam acest gen de activitati. Suntem încrezători că acest eveniment va avea continuitate, că vom dezvolta ideea. Dar, în primul rând, aceasta depinde de consumatori, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare” a declarat directorul executiv DAJ Giurgiu, Petra Ochisor.
Evenimentul se va repeta in zilele de 18 si 25 septembrie, in aceeasi locatie, între 8.00-17.00, apoi, iar in zilele de 2,9 si 10 octombrie 2021, actiunea se va muta pe pietonala de pe str. Mircea cel Batran, pentru a sarbatori si Ziua Nationala a produselor agroalimentare romanesti, tot in scopul încurajării consumului de produse agroalimentare autohtone şi de produse tradiţionale.
Acţiunea se doreşte a fi un semnal adresat atât producătorilor, cât şi consumatorilor, prin care DAJ Giurgiu asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării şi consumului de produse locale.

Verifica si

C.N.I. A LANSAT LICITAȚIA PENTRU NOUL CORP AL SPITALULUI JUDEȚEAN

Anunțul este făcut joi de deputatul liberal Alexandru Andrei, pe pagina sa oficială: ”Noi vești …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.