vineri , 17 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOUĂ CASE DIN CLEJANI, DISTRUSE DE UN INCENDIU

DOUĂ CASE DIN CLEJANI, DISTRUSE DE UN INCENDIU

Focul a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, iar la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Aceștia au constatat faptul că ardeau violent o anexă și acoperișurile a două case.

Incendiul a fost stins în aproximativ două ore, dar a lăasat în umă pagube; astfel, potrivit pompierilor de la ISU, la prima casă, au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, pereții mansardei și bunurile din două dormitoare. La parter s-a deteriorat tavanul, iar la anexele gospodărești acoperișul pe o suprafață de aproximativ 120 mp, două centrale termice și un generator electric.

La cea de-a doua casă, au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp, fiind afectați pereții și tavanul la etajul superior și tâmplăria PVC la parter. De asemenea, au ars pereții și acoperișul de la anexe, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile din interior și o terasă de circa 40 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise, care a aprins vegetația uscată din jur și s-a extins rapid la anexele în care erau depozitate cantități mari de materiale combustibile.

Verifica si

C.N.I. A LANSAT LICITAȚIA PENTRU NOUL CORP AL SPITALULUI JUDEȚEAN

Anunțul este făcut joi de deputatul liberal Alexandru Andrei, pe pagina sa oficială: ”Noi vești …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.