vineri , 17 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / MESAJUL PREFECTULUI ANETA MATEI ÎNAINTEA PRIMEI ZILE DE ȘCOALĂ

MESAJUL PREFECTULUI ANETA MATEI ÎNAINTEA PRIMEI ZILE DE ȘCOALĂ

Un moment deosebit de important pentru fiecare dintre noi, a fost, este și va fi prima zi de școală, care aduce, în fiecare an, emoţie, bucurie, speranţă şi multe aşteptări din orice postură o privim. Toți avem datoria de a ne implica serios în educație, indiferent de vârsta sau ipostaza în care ne aflăm: elevi, cadre didactice sau părinţi.
Dragi elevi,
Vă doresc tuturor un an şcolar încununat cu succes, care să vă îmbogăţească cunoştinţele şi să vă deschidă noi orizonturi spre viitor. Fiţi buni cu cei din jur, respectaţi-vă profesorii care vă învaţă numai de bine şi iubiţi-vă părinţii pentru care reprezentaţi Universul!
Dragi dascăli,
Vă doresc multă putere de muncă şi multe realizări profesionale, care să fie răsplătite prin elevi olimpici şi sârguincioşi. Misiunea pe care v-aţi ales-o este una deloc uşoară, dar cu răbdare și înțelepciune, sunt convinsă că veţi forma caractere frumoase!
Dragi părinţi,
Vă doresc ca noul an școlar să vă aducă în fiecare zi bucuria calificativelor maxime sau a notelor de zece primite de copiii dumneavoastră, iar disciplina, numită bună purtare, să fie exemplară atât la școală, cât și acasă, pentru că astfel veți fi cei mai fericiți părinți!
PREFECT,
ANETA MATEI

Verifica si

EVENIMENT IMPORTANT PENTRU LOCUITORII COMUNEI FLOREȘTI-STOENEȘTI

După mulți ani în care au fost nevoiți să treacă Sabarul pe un pod vechi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.