marți , 21 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / VALORILE LOCALE, PROMOVATE PRINTR-UN PROIECT DERULAT LA ȘCOALA NR. 7

VALORILE LOCALE, PROMOVATE PRINTR-UN PROIECT DERULAT LA ȘCOALA NR. 7

În cadrul proiectului ”Parteneriat de Prestigiu și Recunoștință în Educație și Cultură” – Oameni care ne inspiră – Modele pentru o carieră de succes, derulat cu autofinanțare și sprijin comunitar, Școala gimnazială nr. 7, organizează, vineri 17 septembrie 2021, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”, un eveniment de promovare a valorilor locale, a giurgiuvenilor care se bucură de recunoaștere publică.
Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Fundația Literar Istorică Stoika, Inspectoratul Școlar Județean, Primăria municipiului Giurgiu, Asociația Școlii gimnaziale nr.7, Casa Corpului Didactic, Consiliul Județean Giurgiu și Biblioteca ”I.A Basarabescu”.
Scopul proiectului este stimularea interesului pentru actul de cultură, cunoașterea personală a unor oameni de succes, educarea elevilor prin promovarea unor modele de succes, precum și recunoașterea meritelor în domeniul educației/culturii, prin acordarea unor Premii de excelență unor personalități giurgiuvene și elevilor Școlii gimnaziale nr.7.
Evenimentul de vineri cuprinde și inaugurarea unei expoziții de desene realizate de către elevii Școlii gimnaziale nr.7, a unei expoziții ERASMUS+ și se va încheia cu o vizită la Muzeul Județean ”Teohari Antonescu” – anunță Primăria Giurgiu.

Verifica si

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR BILIOTECII JUDEȚENE ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

30 AUGUST 2021 Cartea Zilei – recomandare de lectură, online pe pagina de Facebook Fără …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.