miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / AUTOTURISM CĂUTAT ÎN GERMANIA, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ ÎN VAMA GIURGIU

AUTOTURISM CĂUTAT ÎN GERMANIA, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism ce figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane.

La data de 16.09.2021, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean iranian, în vârstă de 55 de ani, conducând un ansamblu rutier. Șoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, covoare, dar și un autoturism marca Audi A6, model 2018. Toate aceste bunuri erau încărcate din Iran pentru Germania.

Cu ocazia verificărilor suplimentare efectuate, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul transportat se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în luna august 2021.

Împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Generale a Vămilor, s-a procedat la desigilarea remorcii, iar maşina, estimată la 273.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal. Cercetările continuă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Verifica si

AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

La data de 25 octombrie a.c., ora 23.00, în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu a avut loc …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.