miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sănătate / 326 DE CAZURI COVID ÎN JUDEȚ, ÎN ULTIMA LUNĂ; UN SINGUR PACIENT ERA VACCINAT

326 DE CAZURI COVID ÎN JUDEȚ, ÎN ULTIMA LUNĂ; UN SINGUR PACIENT ERA VACCINAT

Prefectura Giurgiu face public un bilanț al infectărilor la nivel județean, în ultima lună:

”Datele statistice arată că la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în perioada 15.08.2021 – 13.09.2021, a fost testat un număr de 1.822 de persoane, dintre care 326 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Toate persoanele depistate pozitiv erau nevaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, cu excepţia uneia, care a manifestat formă uşoară a bolii. De asemenea, toate persoanele decedate în ultima lună, la nivelul judeţului Giurgiu, în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2, nu erau vaccinate, cu o singură excepţie, care prezenta o serie de comorbidităţi.

În aceste condiţii extrem de îngrijorătoare, specialiştii susţin în continuare că VACCINAREA rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19, şi recomandă populaţiei să se imunizeze, pentru a-şi proteja sănătatea.
Conform celor mai recente studii de specialitate, persoanele vaccinate întrerup lanțul de transmitere, limitează semnificativ numărul de cazuri din focare și scad viteza de răspândire a virusului în populație. De asemenea, prin vaccinare împotriva COVID-19, se reduce considerabil riscul de spitalizare şi cel de deces.
Creșterea alarmantă din ultimele săptămâni, la nivelul întregii ţări, a numărului de cazuri pozitive, implicit a incidenţei, nu se doreşte a reprezenta pârghia pentru impunerea de noi restrictii, ci pârghia de conştientizare a pericolului pierderii de vieți omenești.
Prefectul Judeţului Giurgiu, Aneta Matei, face din nou apel la populaţie să se vaccineze, deoarece numai prin vaccinare putem să ne apărăm sănătatea, viaţa şi să învingem, împreună, acest virus nemilos!”

Verifica si

ÎMBUCURĂTOR: SE MENȚINE RITMUL SUSȚINUT AL VACCINĂRII ÎN JUDEȚ. APROAPE 1.500 DE GIURGIUVENI, VACCINAȚI ÎN 24 DE ORE

La nivelul județului Giurgiu, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 1.486 de persoane, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.