miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ISU GIURGIU: O SINGURĂ ZI, DOUĂ INCENDII, ACEEAȘI CAUZĂ…

ISU GIURGIU: O SINGURĂ ZI, DOUĂ INCENDII, ACEEAȘI CAUZĂ…

Odată cu venirea toamnei, gospodarii se ocupă de curăţarea grădinilor şi, uneori, dau foc vegetaţiei uscate sau gunoaielor din curte. Le reamintim faptul că nu trebuie să folosească focul deschis aproape de casă sau de alte magazii pe care le au în gospodărie pentru a nu provoca un incendiu şi să supravegheze în permanenţă focul, până când acesta a fost stins în totalitate.

Noaptea trecută, o magazie de lemne, construită aproape de casă, a ars în localitatea Prundu. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că locul în care erau depozitate lemnele ardea violent şi au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la locuinţă.

Au ars aproximativ 500 kg de lemne şi, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul sau scânteile purtate de vânt, care au căzut pe materiale combustibile, în urma unui foc în aer liber.

Tot în localitatea Prundu, ieri după-amiază, gospodăriile a şase giurgiuveni au fost afectate de un incendiu. Şi în acest caz, cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat. Din cauza vântului, flăcările s-au extins rapid la vegetaţie uscată şi au ajuns până la o casă. Pompierii au reuşit să salveze locuinţele vecine.

În incendiu au ars acoperişul unei case, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, o bucătărie, un hol, o debara şi un dormitor. Alte trei camere au fost afectate de fum, iar în curte a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de circa 100 mp.

În celelalte cinci gospodării au ars vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, iar la trei dintre acestea şi gardurile cu stâlpi din lemn. Unele dintre gospodării erau nelocuite în ultima perioadă.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Punctului de Lucru Greaca, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice ISU Giurgiu

Verifica si

ACȚIUNE UMANITARĂ A CADRELOR M.A.I. DIN JUDEȚUL GIURGIU

P𝑜𝑙𝑖𝑡̧𝑖𝑠̧𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑓𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑎𝑙 𝑃𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝐹𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝐺𝑖𝑢𝑟𝑔𝑖𝑢 𝑎𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.