miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MIGRANT AFGAN, GĂSIT DE POLIŢIA DE FRONTIERĂ ASCUNS ÎN IARBĂ, LÂNGĂ VAMA GIURGIU

MIGRANT AFGAN, GĂSIT DE POLIŢIA DE FRONTIERĂ ASCUNS ÎN IARBĂ, LÂNGĂ VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră giurgiuveni împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au depistat un cetățean străin, ascuns în vegetația din zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu. Tânărul a fost preluat ulterior de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

În ziua de 22.09.2021,  polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au derulat o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea fenomenului de migrație ilegală.

În acest context, în vegetația din apropierea punctului de trecere a frontierei, a fost descoperit ascuns un bărbat, cetățean afgan, în vârstă de 18 ani. Tânărul a declarat autorităților faptul că, aflându-se pe teritoriul Turciei, într-o parcare,  s-a urcat în compartimentul marfă al unui ansamblu rutier, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Acesta a coborât din automarfar înainte de efectuarea controlului la frontieră și  intenționa să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Totodată, în cadrul cercetărilor a fost identificat și mijlocul de transport în care a călătorit tânărul afgan. Autocamionul era condus de un cetățean român, în vârstă de 44 de ani.

Având în vedere aspectele constatate, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățeanului străin, iar conform protocolului româno-bulgar, acesta a fost preluat de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.                           

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

 

Verifica si

AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

La data de 25 octombrie a.c., ora 23.00, în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu a avut loc …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.