miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOI PALESTIENI, CE VOIAU SĂ AJUNGĂ ILEGAL ÎN OLANDA, DESCOPERIȚI DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ GIURGIU ÎNTR-UN CAMION CU BUMBAC

DOI PALESTIENI, CE VOIAU SĂ AJUNGĂ ILEGAL ÎN OLANDA, DESCOPERIȚI DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ GIURGIU ÎNTR-UN CAMION CU BUMBAC

Doi cetăţeni palestinieni, ascunşi în compartimentul marfă al unui ansamblu  rutier, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră giurgiuveni, încercând astfel să intre ilegal în România cu intenția de a ajunge în Olanda. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

În seara de 26.09.2021, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean ucrainean, în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, bumbac încărcat în Turcia pentru o societate din Ucraina.

În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontiera au constatat faptul că prelata semiremorcii era tăiată și cusută, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autocamionului. Astfel, în compartimentul pentru marfă, printre bunurile transportate, au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele depistate sunt doi cetățeni din Palestina, în vârstă de 30, respectiv 42 de ani.

Aceştia au declarat polițiștilor faptul că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Cetăţenii palestinieni intenționau să ajungă în Olanda.

În acest context, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor depistate, iar conform protocolului româno-bulgar, cei doi bărbați au fost preluați de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Verifica si

ACȚIUNE UMANITARĂ A CADRELOR M.A.I. DIN JUDEȚUL GIURGIU

P𝑜𝑙𝑖𝑡̧𝑖𝑠̧𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑓𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑎𝑙 𝑃𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝐹𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝐺𝑖𝑢𝑟𝑔𝑖𝑢 𝑎𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.