miercuri , 1 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ALERTĂ: DIN CAUZA ANGAJĂRILOR POLITICE DIN MANDATUL PSD, CONSILIUL JUDEȚEAN RISCĂ SĂ NU MAI POATĂ PLĂTI SALARIILE ANGAJAȚILOR!

ALERTĂ: DIN CAUZA ANGAJĂRILOR POLITICE DIN MANDATUL PSD, CONSILIUL JUDEȚEAN RISCĂ SĂ NU MAI POATĂ PLĂTI SALARIILE ANGAJAȚILOR!

Timp de patru ani, Consiliul Județean și direcțiile subordonate acestuia – inclusiv DGASPC – au fost o adevărată ”mină de aur” pentru PSD, reprezentat de cel care, la vremea respectivă, conducea instituția: președintele Marian Mina.

Acesta a folosit CJ și direcțiile subordonate pentru a ”plăti” oamenii fideli PSD, ”lipitorii de afișe” din campaniile electorale, astfel că organigramele acestor instituții au fost supradimensionate.

Din această cauză, acum, actuala conducere a Consiliului Județean este la un pas de imposibilitatea plății salariilor angajaților proprii, dar și ai celor din direcțiile subordonate.

La acest moment, fondul de salarii pentru angajații DGASPC – cea mai mare direcție din subordinea CJ – se ridică la 45 de miliarde lei (vechi) lunar, la care se adaugă încă 35 de miliarde de lei – salariile angajaților celorlalte direcții din subordinea CJ, iar Consiliul Județean este la un pas de a intra în incapacitatea de plată a acestor salarii!

Și s-a ajuns aici numai din cauza ”polițelor” politice plătite de fostul președinte pesedist, Marian Mina!

Actuala conducere a CJ  se află acum într-o situație critică și încearcă să găsească soluții pentru rezolvarea acesteia, însă angajații direcțiilor din subordine sunt în pericol de a nu-și mai putea primi salariile.

 

Verifica si

GUVERNUL A ALOCAT BANI PENTRU ÎNCĂLZIREA GIURGIUVENILOR RACORDAȚI LA CET

3,7 milioane lei au fost alocați de Guvern, în cea mai recentă ședință, municipalității pentru …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.