miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOI MORȚI ȘI TREI RĂNIȚI, ÎN URMA IMPACTULUI DINTRE UN TIR ȘI UN AUTOVEHICUL, LA BUCȘANI

DOI MORȚI ȘI TREI RĂNIȚI, ÎN URMA IMPACTULUI DINTRE UN TIR ȘI UN AUTOVEHICUL, LA BUCȘANI

Duminică noapte, ora 01.50, pe DN 61, în comuna Bucșani, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

De asemenea, a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv o femeie de 52 de ani și doi bărbați de 60 și 62 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

Cei doi conducători auto, respectiv un bărbat de 44 de ani, cetățean turc și un bărbat de 34 de ani, cetățean bulgar, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, cetățeanul bulgar, nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Verifica si

ACȚIUNE UMANITARĂ A CADRELOR M.A.I. DIN JUDEȚUL GIURGIU

P𝑜𝑙𝑖𝑡̧𝑖𝑠̧𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑓𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝐼𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑎𝑙 𝑃𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝐹𝑟𝑜𝑛𝑡𝑖𝑒𝑟𝑎̆ 𝐺𝑖𝑢𝑟𝑔𝑖𝑢 𝑎𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.