miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / GIURGIUVENII CU HANDICAP DIN NORDUL JUDEȚULUI – SCUTIȚI DE DRUMURILE LA SEDIUL DGASPC

GIURGIUVENII CU HANDICAP DIN NORDUL JUDEȚULUI – SCUTIȚI DE DRUMURILE LA SEDIUL DGASPC

Începând cu data de 15 octombrie 2021, persoanele din 14 localități ale  județului Giurgiu,care doresc să depună cereri tip de evaluare complexă însoțite de documentele necesare în vederea încadrării în grad de handicap a persoanei adulte cu dizabilități, au posibilitatea de a nu se mai deplasa la sediul D.G.A.S.P.C din municipiul Giurgiu, ci le vor putea depune, în zilele de vineri, la biroul din cadrul Punctului de lucru al Consiliului Județean Giurgiu, situat în localitatea Bolintin Vale. Inițiativa aparține Consiliului Județean Giurgiu care, alături de D.G.A.S.P.C. Giurgiu, sprijină astfel cetățenii care au domiciliul în localități mai îndepărtate de municipiul Giurgiu să evite deplasările pe distanțe mari.

Specialiștii Biroului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu, vor fi prezenți în fiecare zi de vineri între orele 8.30-13.30 la sediul Punctului de lucru din Bolintin Vale, Bulevardul Republicii, bloc B1, scara C, parter, iar primirea cererilor persoanelor care doresc să solicite încadrarea într-un grad de handicap sau a cererilor de reevaluare se va face numai ca urmare a unei programări prealabile la telefonul D.G.A.S.P.C. Giurgiu (0246 214011). Î

n acest sens, Direcția Generală de Asistență Socialăși Protecția Copilului Giurgiu a transmis deja adrese către primăriile din localitățile Bolintin Vale, Bolintin Deal, Vânătorii Mici, Crevedia Mare, Florești-Stoenești, Ogrezeni, Roata de Jos, Săbăreni, Cosoba, Joița, Grădinari, Buturugeni, Clejani, Bucșani, pentru ca cetățenii să fie informați că activitatea specialiștilor Biroului de evaluare complexă  a persoanelor adulte cu handicap se desfășoară în zilele de vineri la Punctul de lucru din orașul Bolintin Vale.

Pentru cetățenii care au domiciliul în celelalte localități ale județului, cererile tip de evaluare complexă a persoanelor adulte cu dizabilități se primesc la sediul D.G.A.S.P.C. Giurgiu în celelalte zile lucrătoare (luni-joi, între orele 8.30-14.00).

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Verifica si

AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

La data de 25 octombrie a.c., ora 23.00, în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu a avut loc …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.