miercuri , 27 octombrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / UN DEȚINUT DIN PENITENCIARUL GIURGIU A EVADAT DE LA CENTRUL DE VACCINARE

UN DEȚINUT DIN PENITENCIARUL GIURGIU A EVADAT DE LA CENTRUL DE VACCINARE

Profitând de faptul că a fost transportat la un centru de vaccinare din oraș, un deținut condamnat la 25 de ani pentru omor a evadat, vineri dimineață, acesta fiind prins – potrivit reprezentanților Penitenciarului – în foarte scurt timp.

Conform informațiilor oficiale, vineri, în  jurul orelor 11.00, s-a constatat că o persoană privată de libertate, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav, în momentul îmbarcării în mijlocul de transport, cu ocazia prezentării la Centrul de vaccinare “Nicolae Bălănescu” din Giurgiu, a fugit, fiind prins după aproximativ un minut, de personalul din compunerea escortei. Deținutul era clasificat în regim închis, iar la această oră acesta se află în custodia Penitenciarului Giurgiu.

„Menționăm că, de la începutul etapei de vaccinare au fost vaccinati peste 1000 de deținuți, această activitate desfășurându-se în cadrul Penitenciarul Giurgiu de către personalul medical propriu, iar în cea de a doua etapă având în vedere numărul mic de solicitări  pentru vaccinare, activitatea se desfășoară, în prezent, la centrul de vaccinare (un flacon conținând 6 doze de vaccin). De la începutul campaniei de vaccinare serviciul medical din cadrul Penitenciarului Giurgiu a transmis solicitare către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu pentru a fi sprijiniți în această activitate cu resursă umană și materială.

De asemenea, vă comunicăm că, deținuții beneficiază în conformitate cu prevederile legale în vigoare de asistență medicală gratuită și garantată atât în rețeaua sanitară proprie cât și în rețeaua Ministerului Sanatatii.

Totodată, reiterăm faptul că, în legătură cu fapta săvârșită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanșa procedura disciplinară si, în funcție de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale” – infomează reprezentanții Penitenciarului de Maximă Siguranță Giurgiu.

 

Verifica si

AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

La data de 25 octombrie a.c., ora 23.00, în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu a avut loc …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.