miercuri , 1 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

AVEA TOATE ”CALITĂȚILE” NECESARE UNUI BUN ȘOFER: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU O MAȘINĂ FURATĂ!

La data de 25 octombrie a.c., ora 23.00, în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism, condus de către un bărbat, de 29 de ani, din comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a declarat că a sustras cheile de la autoturismul surorii sale, fără consimțământul acesteia.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

 

Verifica si

JARUL DIN SOBE – ”INAMICUL PUBLIC” PE TIMP DE IARNĂ. INCENDIU LA BOLINTIN

Foișorul unei familii din localitatea Bolintin Deal a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.