duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PESTE ZECE TONE DE GUNOI, COLECTATE DE SERVICIILE PRIMĂRIEI DIN CURTEA UNUI LOCALNIC

PESTE ZECE TONE DE GUNOI, COLECTATE DE SERVICIILE PRIMĂRIEI DIN CURTEA UNUI LOCALNIC

Primăria Giurgiu intervine din nou pentru evacuarea gunoaielor din curtea unui cetățean – anunță reprezentanții instituției, care precizează:
”Gunoaiele din curtea unui cetățean care locuiește pe b-ul Mihai Viteazu au fost evacuate, astăzi, pentru a treia oară. În urma demersurilor făcute de Primăria municipiului Giurgiu, a fost emisă o ordonanță președințială, care ulterior a fost pusă în aplicare cu ajutorul unui executor judecătoresc.
Aspectul și mirosul provocate de deșeurile strânse în curtea proprietarului imobilului deveniseră greu de suportat, atât pentru vecini, cât și pentru giurgiuvenii care tranzitau zona. Bărbatul nu este la prima abatere și începuse să depoziteze gunoaiele chiar și pe domeniul public.
Acțiunea de salubrizare a fost destul de anevoioasă, deoarece cantitatea de deșeuri adunată depășește zece tone, astfel că pe lângă cei 11 muncitori din cadrul Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice a fost nevoie și de un buldoexcavator, pus la dispoziție de Giurgiu Construcții Edilitare.
Alături de admnisitrația locală din Giurgiu, în acțiunea de salubrizare au mai fost implicate Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu, Inspectoratul de Jandarmi Giurgiu, firma Rosal Grup, și Poliția Locală Giurgiu.”

Verifica si

DRUMURI ÎNCHISE ȘI CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ PE MAI MULTE STRĂZI DIN ORAȘ

Circulația auto va fi restricționată pe mai multe sectoare de drum din municipiul Giurgiu – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.