joi , 26 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / DE LUNI ÎNCEP SĂ SE ÎNCĂLZEASCĂ ȘI CALORIFERELE DIN ORAȘ (CELE ÎNCĂ BRANȘATE LA CET)

DE LUNI ÎNCEP SĂ SE ÎNCĂLZEASCĂ ȘI CALORIFERELE DIN ORAȘ (CELE ÎNCĂ BRANȘATE LA CET)

Anunțul oficial vine duminică de la reprezentanții Primăriei:
Uzina Termoelectrica Production furnizează agent termic către populație începând de mâine
Începând de luni, 1 noiembrie 2021, Uzina Termoelectrica Production Giurgiu va începe furnizarea agentului termic către populație.
Sezonul rece este reglementat ca perioadă cuprinsă între 1 noiembrie și 31 martie. Pentru acest an, prețul gigacaloriei este de 350 lei pentru populație, după aprobarea în Consiliul Local a subvenției de 50%.
Având în vedere că, săptămâna viitoare sunt anunțate temperaturi și de 20 grade Celsius, câteva asociații de proprietari și-au anunțat intenția de a nu solicita furnizarea agentului termic.
Primăria municipiului Giurgiu face tot posibilul pentru asigurarea agentului termic în unitățile de învățământ preșcolare, gimnaziale, liceale, consumatori casnici și non-casnici.
Rugăm cetățenii care nu și-au plătit facturile restante , precum și asociațiile de proprietari să facă toate eforturile în vederea achitării acestora, pentru a beneficia de energie termică începând cu data menționată mai sus.”

Verifica si

”VALUL RENOVĂRII” PNRR – PROIECTE DE PESTE 7 MILIOANE EURO, DEPUSE DE CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU

Reabilitarea termică și eficientizarea costurilor energetice reprezintă finalitatea proiectelor depuse recent de Consiliul Județean Giurgiu …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.