joi , 30 iunie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / NOUL VICEPREȘEDINTE AL TINERILOR LIBERALI DIN REGIUNEA SUD ESTE LIDERUL TNL GIURGIU, ADRIAN CHIRAN

NOUL VICEPREȘEDINTE AL TINERILOR LIBERALI DIN REGIUNEA SUD ESTE LIDERUL TNL GIURGIU, ADRIAN CHIRAN

Sâmbătă, tinerii liberali din întreaga țară și-au ales noua conducere, într-un congres în care votul a fost exprimat online.

Printre candidații la o funcție importantă în Biroul Național s-a numărat și giurgiuveanul Adrian Chiran, care a candidat pentru funcția de vicepreședinte regional al TNL pentru Regiunea Sud .

Liderul TNL Giurgiu a obținut voturile colegilor săi din Regiunea Sud, astfel că, începând din 20 noiembrie, este vicepreședinte Regional Sud.

La scurt timp după vot, Adrian Chiran nota, pe pagina sa de facebook:

”Astăzi, 20 Noiembrie, a avut loc primul congres TNL în care delegații și-au exprimat votul în format online.

În urma rezultatelor, am fost ales pentru funcția de #Vicepreședinte Regional – Sud.

Mă onorează această nouă funcție, dar este și o provocare. Suntem tineri, avem curaj, și noi suntem cei care vom prelua, peste un timp, frâiele conducerii.

Suntem un partid liberal, al oamenilor întreprinzători, prin urmare, îmi propun ca, în calitate de vicepreședinte, alături de echipa care va conduce TNL în următorii patru ani, să implementez un proiect ce ar trebui să devină de căpătâi: oferirea de consultanță tinerilor întreprinzători în vederea accesării de fonduri structurale pentru înființarea sau dezvoltarea de mici afaceri.

Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și mult succes colegilor proaspăt aleși in Biroul Executiv al Tineretului Național Liberal.”

Verifica si

DAN MOTREANU, PREȘEDINTELE PNL GIURGIU: ”PNL ARE NEVOIE DE UN LIDER CA NICOLAE CIUCĂ; EL POATE CONDUCE ȚARA ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ, CÂND LÂNGĂ NOI ESTE UN RĂZBOI ÎN DESFĂȘURARE!”

Liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, spune că PNL are nevoie de un lider ca Nicolae …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.