miercuri , 1 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȚIGĂRI ÎN VALOARE DE 30.000 DE LEI CONFISCATE LA VAMA GIURGIU

ȚIGĂRI ÎN VALOARE DE 30.000 DE LEI CONFISCATE LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un șofer de microbuz, cetățean bulgar, care transporta 1.340 de pachete cu ţigarete, nedeclarate și ascunse în compartimentul marfă, printre produse alimentare.Bunurile, estimate la o valoare de 30.000 lei, au fost ridicate de către autorități în vederea continuării cercetărilor.

În seara de 19.11.2021, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

În urma analizei de risc, mijlocul de transport a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunțit, ocazie cu care, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de  26.800 de țigarete, nedeclarate și ascunse printre marfa transportată. Șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste bunuri.

Întreaga cantitate de țigarete, estimată la o valoare de 30.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, pentru săvârșirea infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu,  fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de articolul 452 alin. 1 litera h din Legea 227/2015.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Verifica si

JARUL DIN SOBE – ”INAMICUL PUBLIC” PE TIMP DE IARNĂ. INCENDIU LA BOLINTIN

Foișorul unei familii din localitatea Bolintin Deal a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.