miercuri , 1 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sănătate / CONSILIERE PSIHOLOGICĂ PENTRU BOLNAVII DE CANCER ȘI FAMILIILE LOR, LA SPITALUL JUDEȚEAN

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ PENTRU BOLNAVII DE CANCER ȘI FAMILIILE LOR, LA SPITALUL JUDEȚEAN

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Boli Cronice – Restart la Viaţă pentru alinierea la standarde europene a consilierii pacienţilor oncologici şi a familiilor acestora.

„Spitalul Judeţean de Urgenţe Giurgiu a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Boli Cronice – Restart la Viaţă, asociaţie special adaptată pentru pacienţii oncologici, dar şi pentru aparţinătorii acestora.

Asociaţia Restart la Viaţă este furnizor de formare profesională avizată de Colegiul Psihologilor şi pregăteşte psihologii dornici, în domeniul psiho-oncologiei. Astfel, specialiştii supra-specializaţi oferă asistenţă psihologică gratuită în mai multe oraşe din ţară, printre care, mai nou, şi în municipiul Giurgiu.

Iniţiatoarea programului, doamna psiholog Lidia Stoica, s-a alăturat echipei multi-disciplinare din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi îşi propune alinierea tratamentului pacienţilor oncologici, la standarde europene”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Consiliul Judeţean Giurgiu.

Conform sursei citate, se vor ţine grupuri de suport care se adresează tuturor pacienţilor oncologici şi membrilor familiilor acestora şi care vor avea loc de două ori pe lună la Biblioteca Spitalului Judeţean de Urgenţă.

www.agerpres.ro

Verifica si

ÎN NOUĂ LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ, RATA DE INCIDENȚĂ COVID ESTE ZERO

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra incidenței cumulate la 14 zile, la data de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.