miercuri , 1 decembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / O NOUĂ ”TRANȘĂ” DE PRODUSE CONTRAFĂCUTE CONFISCATĂ ÎN VAMA GIURGIU

O NOUĂ ”TRANȘĂ” DE PRODUSE CONTRAFĂCUTE CONFISCATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în urma unor controale efectuate asupra a două autocare, mai multe colete voluminoase care conțineau articole vestimentare, de încălțăminte dar și parfumuri, toate inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Bunurile, estimate la o valoare de 142.000 lei, au fost ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În zilele de 23 și 24.11.2021, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra a două autocare, care transportau persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

Astfel,  în calele autocarelor, colegii noștri au descoperit printre bagajele pasagerilor, mai multe colete voluminoase care conțineau o cantitate considerabilădebunuri, toate inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Procedând la inventarierea acestora, au  rezultat 1.130 de articole vestimentare, 155 de articole de încălțăminte tip sport și 107 parfumuri.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 20 de ani, precum și unei femei din Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani. Persoanele în cauză au declarat polițiștilor faptul că au achiziționat marfa din Turcia și nu dețin documente de proveniență pentru aceasta.

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 142.000leidacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cei doi cetățeni străini, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Verifica si

JARUL DIN SOBE – ”INAMICUL PUBLIC” PE TIMP DE IARNĂ. INCENDIU LA BOLINTIN

Foișorul unei familii din localitatea Bolintin Deal a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.