marți , 30 mai 2023
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Bursa Zvonurilor / EXCLUSIV! Poliția Județeană Giurgiu, pusă pe jar de un document incendiar! Afirmații incredibile ale autorului. E agitație mare la Rutieră!

EXCLUSIV! Poliția Județeană Giurgiu, pusă pe jar de un document incendiar! Afirmații incredibile ale autorului. E agitație mare la Rutieră!

Agitație mare la  Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, după ce, împreună cu mapa zilnică, șefii au primit un document absolut incredibil, aflat acum și în posesia Giurgiu News. Autorul materialul pe care îl puteți consulta mai jos cere superiorilor săi…imposibilul.  Este vorba, nici mai mult nici mai puțin, decât de un porc a cărui greutate este calculată proporțional cu experiența agentului. Animalul util în perioada Crăciunului ar trebui să aibă 160 de kg, în condițiile în care agentul are o vechime de patru ani în Serviciul Rutier Giurgiu, susține autorul Raportului,

 

 

Documentul incendiar care a pus pe jar Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu

 

O glumă negustată de șefii IPJ de la rutieră. Antecedente  în aceeași direcție…dar cu alte animale și alte Sărbători

Sursele Giurgiu News au relatat că documentul s-a dorit a fi o glumă ” de sezon”  făcută între colegii de la Serviciul Rutier, însă a ajuns să provoace reacții dure din partea superiorilor, care nu au gustat deloc farsa. De altfel, încă nu este clar cum a ajuns falsul raport în mapa cu documente cât se poate de reale pe care șefii din IPJ trebuie să le semneze zilnic. Rămâne de văzut dacă „glumețul” va avea de dat explicații.

În orice caz, acțiunea sa, spun aceleași surse, nu este chiar fără istoric. În trecut, au existat rapoarte reale în același sens, însă cu ocazia Sărbătorilor de Paște și având în centru miei, nu porci. Diferența este însă că, spre desoebire de documentul de față, acele rapoarte nu au ajuns spre avizare, la superiori.

 

NOTĂ: Deși documentul publicat chiar a circulat în IPJ și chiar a ajuns la semnat la superiorii Serviciului Rutier, care chiar s-au supărat serios,  titlul materialul este, evident, un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Verifica si

SCHIMBARE DE ŞEF LA „CADASTRU”. ILIE VASILE – ÎNLOCUIT CU UN FOST „AND-IST”

După mai multă vreme în care mai-marii PSD-ului local i-au „purtat sâmbetele”, directorul OCPI, Ilie …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.