marți , 25 ianuarie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / EVENIMENT IMPORTANT PENTRU JUDEȚUL GIURGIU: CENTURA ORAȘULUI MIHĂILEȘTI ESTE FUNCȚIONALĂ

EVENIMENT IMPORTANT PENTRU JUDEȚUL GIURGIU: CENTURA ORAȘULUI MIHĂILEȘTI ESTE FUNCȚIONALĂ

Vineri, 26 noiembrie, a fost dată în funcțiune centura orașului Mihăilești, proiect important pentru județul Giurgiu, finalizat cu trei luni în avans.
Despre acest eveniment vorbește, într-o postatr pe pagina sa oficială, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu:
”M-am implicat foarte serios în acest proiect care părea fără soluție.
L-am deblocat la data de 25 septembrie 2020, când au fost depuse și ofertele pentru construirea șoselei de centură Mihăilești. Și foarte rapid, în 12 noiembrie 2020, am desemnat câștigătorul, compania VIAROM Construct, iar în decembrie am semnat contractul privind execuția lucrării.
La 1 martie 2021 s-a dat ordinul și au început lucrările, iar astăzi, cu 3 luni mai devreme față de termenul asumat prin contract, lucrările s-au finalizat, iar Centura este pusă în trafic.
Mulțumesc, tuturor celor implicați de la antreprenor, proiectanți, ingineri până la #CNAIR, precum și reprezentanților autorităților locale și centrale, care ne-au sprijinit.
Să ne fie de folos!”

 

Verifica si

ANM: VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE UȘOR ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, DAR NU VOR LIPSI PRECIPITAȚIILE

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor țării, începând din 28 ianuarie, anunță Administraţia …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.