marți , 25 ianuarie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ”SCANDALUL PORCULUI” DE LA POLIȚIA RUTIERĂ GIURGIU SE ”LASĂ” CU DEMITERI!

”SCANDALUL PORCULUI” DE LA POLIȚIA RUTIERĂ GIURGIU SE ”LASĂ” CU DEMITERI!

Cazul semnalat joi de giurgiu-news.ro a ”aprins” întrega presă națională și a ajuns și la urechile ministrului de Interne, Lucian Bode.

Acesta nu a apreciat prea tare umorul polițiștilor de la Rutier, pe care i-a lăsat, urgent, fără.. șef!

Potrivit stiripesurse.ro, primele măsuri luate de ministrul Bode vizează înlocuirea șefului Poliției Rutiere, dar și cercetarea disciplinară a altor șase polițști din cadrul aceluiași serviciu.

”Știți o expresie foarte cunoscută și folosită foarte des în limba română: când o zbura porcul. Ei, cred că această expresie i-a inspirat pe cei de la Poliția Rutieră Giurgiu și vreau să vă anunț că, până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție.

Așadar, am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 26 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile, în conformitate cu statutul polițistului, față de un ofițer și cinci agenți de poliție pentru s stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a anunțat Lucian Bode, după ședința de Guvern.

Verifica si

PERCHEZIȚII DIICOT LA GIURGIU, ÎNTR-UN DOSAR COMPLEX. PRINTRE INFRACȚIUNI – PROXENETISM, TRAFIC DE PERSOANE SAU FALS INFORMATIC

În această dimineaţă, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.