marți , 25 ianuarie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / LOCAȚIE INEDITĂ PENTRU O NOUĂ CAMPANIE A CENTRULUI DE TRANSFUZII SANGUINE

LOCAȚIE INEDITĂ PENTRU O NOUĂ CAMPANIE A CENTRULUI DE TRANSFUZII SANGUINE

Lipsa de sânge necesar spitalelor este o realitate cu care se confruntă zilnic atât medicii, cât și pacienții pentru care, în unele cazuri, o transfuzie face diferența dintre viață și moarte.

Situația nu este diferită nici la Giurgiu și, de aceea, Centrul de Transfuzii Sanguine organizează tot felul de acțiuni menite a impulsiona donarea de sânge.

O astfel de acțiune este programată sâmbătă, într-o locație inedită: Mănăstirea Comana.

Sub genericul ”Dă viață visurilor, donează sânge!”, Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu  invită toți doritorii sâmbătă, 4 decembrie 2021, între orele 8-12, să doneze sânge în cadrul colectei mobile ce se va desfășura la Sfânta Mănăstire Comana.
Colecta mobilă are ajutorul și binecuvântarea părintelui stareț al mănăstirii, Arhimandrit Dr. Mihail Muscariu și este sprijinită de Consiliul Județean Giurgiu.
”Suntem datori să menținem activ cercul vieții, de aceea, împreună cu familia, prietenii și cei apropiați mergem să dăruim o șansă la viață celor pe care nu-i cunoaștem, donând sânge la Mănăstirea Comana!” – este mesajul transmis de medicii de la Centrul de Transfuzii Sanguine Giurgiu.

Verifica si

ANM: VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE UȘOR ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, DAR NU VOR LIPSI PRECIPITAȚIILE

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor țării, începând din 28 ianuarie, anunță Administraţia …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.