luni , 8 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / ”A TREIA CALE”. VA CANDIDA DAN MOTREANU LA ȘEFIA PNL?

”A TREIA CALE”. VA CANDIDA DAN MOTREANU LA ȘEFIA PNL?

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat că nu ştie dacă va candida, pe viitor, la funcţia de preşedinte al PNL şi a subliniat că la Congresul partidului din toamnă nu s-a pus problema găsirii unui al treilea candidat, mai ales că a fost o competiţie acerbă între cei doi candidaţi.

Dan Motreanu a fost întrebat, la Digi 24, dacă va candida pe viitor la funcţia de preşedinte al PNL, având în vedere că la Congresul din toamnă a ales calea de mijloc şi nu a susţinut niciunul dintre cei doi candidaţi. Europarlamentarul a explicat că nu ştie dacă acest lucru se va întâmpla.

„Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla. Într-adevăr, noi, un grup de 8-10 organizaţii, ne-am întâlnit de mai multe ori pe parcursul derulării competiţiei interne şi nu s-a pus neapărat în discuţie găsirea unui al treilea candidat. De ce? Pentru că lucrurile erau destul de avansate, pentru că deja echipele erau destul de poziţionate şi susţinătorii erau relativ numeroşi şi împărţiţi între cele două tabere şi pe noi ne-a preocupat mai mult găsirea unor soluţii, a unui compromis în conotaţia pozitivă a lucrurilor, de a crea o echipă comună şi de a găsi o cale comună pentru ca acest congres să se desfăşoare nu într-o competiţie atât de acerbă, ci mai debgrabă într-o competiţie care să aducă o formulă şi o negociere şi să aducă o echipă de leadership la conducere”, a declarat Dan Motreanu, potrivit news.ro.

Europarlamentarul a adăugat că nu a impus niciunui membru al organizaţiei pe care o conduce să voteze în vreun fel, la Congresul PNL.

„Fiecare membru din delegaţia noastră, fiecare a votat cum am dorit. Nu aş fi impus nici dacă mergeam într-o anumită direcţie, nu e stilul meu de a face politică, nu aş fi impus vreunui coleg să voteze împotriva propriei dorinţe şi propriei conştiinţe”, a declarat Motreanu.

În 24 septembrie, europarlamentarul Dan Motreanu, lider al PNL Giurgiu, afirma că Congresul PNL este unul ratat pentru că a devenit doar o luptă pentru funcţii şi că în formaţiune funcţionează vasalitatea faţă de şef şi mentalitatea de partid balama. El spunea că în urma fuziunii PDL cu PNL a fost luat ce este mai rău de la cele două partide.

www.stiripesurse.ro

Verifica si

PUNCT FINAL ÎN ”ODISEEA” MANDATULUI DE SENATOR AL LUI CRISTIAN MARCIU: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU A FOST ACHITAT DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

Fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost achitat definitiv, luni, 20 iunie, de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.