luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / FRAUDĂ DESCOPERITĂ LA TIMP LA EXAMENUL PENTRU PERMISUL AUTO

FRAUDĂ DESCOPERITĂ LA TIMP LA EXAMENUL PENTRU PERMISUL AUTO

Instituția Prefectului, în subordinea căreia se află Serviciul Permise, face public cazul unui tânăr care, disperat că era la a patra încercare de a obșine permisul de conducere, a încercat să fraudeye examenul, folosind mijloace tehnice audio:

Un tânăr a încercat să fraudeze examenul pentru permisul de conducere, având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță.

Moș Nicolae nu a fost prea generos cu un tânăr din Nordul județului Giurgiu, care a venit hotărât să fraudeze examenul auto. Tânărul, în vârstă de 21 de ani , a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere.
Era a patra oară cand tânărul s-a prezentat să susțină proba teoretică la examenul auto. Disperat că obținuse “0” puncte a treia oară, el s-a gândit că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu.
Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp și alte echipamente cu un telefon mobil.
Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliției municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări.
Este prima încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, la Giurgiu, însă la nivel național au mai existat situații de genul celor expuse mai sus. Ultimul caz identificat la Giurgiu a fost în anul 2018.”

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.