luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘASE MIGRANȚI CE ÎNCERCAU SĂ AJUNGĂ ILEGAL ÎN GERMANIA, OPRIȚI DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ GIURGIUVENI

ȘASE MIGRANȚI CE ÎNCERCAU SĂ AJUNGĂ ILEGAL ÎN GERMANIA, OPRIȚI DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ GIURGIUVENI

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat doi cetățeniafgani și patru sirieni care au încercat să intre ilegal în România, ascunși în compartimentele pentru marfă a două ansambluri rutiere.

Persoanele în cauză intenționau să ajungă în Germania și nu dețineau documente de identitate asupra lor. Acestea au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

 

Duminică dimineață, în jurul orei 9.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, doi cetățeni români, în vârstă de 29, respectiv 32 de ani, care conduceau fiecare câte un ansamblu rutier. Conform documentelor prezentate, şoferii transportau adeziv, pe ruta Turcia – România.

În urma controlului preliminar efectuat asupra fiecărui mijloc de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că șnururile asiguratoare erau secționate și lipite, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, printre marfa transportată, au fost descoperiţi într-un mijloc de transport doi bărbați afgani, în vârstă de 22 și 25 de ani, iar în celălalt, patru cetățeni sirieni, trei bărbați și o femeie, având vârste cuprinse între 26 și 37 de ani.

Aceștia au declarat autorităților că s-au urcat în autocamion în Turcia, fără ca șoferii să știe. Cei șase migranți nu dețineau documente de identitate asupra lor și intenționau să ajungă în Germania.

Ca de fiecare dată, în astfel de cazuri, polițiștii de frontieră le-au înterupt călătoria, iar conform protocolului româno-bulgar, cele șase persoane au fost preluate de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.