luni , 4 iulie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIȚIA GIURGIU – DREPT LA REPLICĂ

POLIȚIA GIURGIU – DREPT LA REPLICĂ

Având în vedere articolul cu titlul „POLIȚIA…LA DATORIE, DE SĂRBĂTORI?”, apărut la data de 26 decembrie a.c., în publicația din mediul virtual „Giurgiu News”, în conformitate cu normele legale în vigoare, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu este abilitat să comunice urmatoarele:

La data de 26 decembrie a.c., ora 14:10, Poliția Oraș Mihăilești a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, soldat cu victime, pe D.N.61, în localitatea Clejani, județul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că, la ora 14:05, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 61, în localitatea Clejani, județul Giurgiu a accidentat un pieton, în vârstă de 68 de ani, din orașul Măgurele, județul Ilfov, după care a părăsit locul accidentului.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto a fost identificat, ca fiind un bărbat de 25 de ani, din comuna Clejani, județul Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0, iar în cazul pietonului rezultatul testării a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Verifica si

ANAF, DIN NOU DESPRE SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.